top of page

 Apporteringstræning 

Apportering er en vigtig færdighed at mestre for de fleste jagthunde. Alt efter race og dit behov kan der gøres mere eller mindre ved apporteringsfærdighederne, men de fleste har glæde af at hunden kan udføre basale apporteringer.

På apporteringerholdene træner vi efter dine mål og ønsker. Der anvendes udelukkende positive metoder, og vi arbejder med at styrke hundens glæde ved apportering, og kvalitetsikrer apporteringen så hunden villigt udfører opgaven når som helst - hvor som helst.

Alle racer er velkomne!

Hold tilbud

_edited.jpg

Grundtræning

Hundens alder: alle aldre

6 x træning á 1 time

Datoer: 19/2, 26/2, 11/3, 18/3, 25/3 og 1/4

Tidspunkt: 17.30-18.30

Online teori: 15/2 kl. 19

Underviser: Lone

LÆS MERE >

1200 DKK

DSC_0544.JPG

Fortsætter

Hundens alder: alle aldre

6 x træning á 1 time

Datoer: Ingen planlagte hold

Tidspunkt: -

Underviser: Lone

LÆS MERE >

1200 DKK

Zoe ræv.jpg

Mod prøver

Hundens alder: 6 måneder og op

4 x træning á 1,5 time

Datoer: Ingen planlagte hold

Tidspunkt: -

LÆS MERE >

- DKK

Online kurser i apportering

DSC_0544.JPG

Apportering

Dette grundkursus tager dig fra A-Z i indlæringen af den perfekte apport. 

Pris

499

DSC01746.jpg

Dirigering

Dette kursus lærer du hvordan du indlærer dirigeringer på en positiv og sjov måde.

Pris

199

Kommer snart

Om apporteringsholdene

Grundtræning i apportering

Til grundtræning i apportering vil vi arbejde med grundøvelserne, der danner grundlaget for en glad og effektiv apportør.

Indlæringsmetoderne er udelukkende positive, og du vil derfor ikke høre ord som tvangsapportering nævnt under kurset. I stedet fokuserer vi på at lære hunden at gribe, bære og holde en apportgenstand korrekt. At aflevere den pænt til hånd uden at tygge, og at udføre apportering på trods af forstyrrelser.

Bruges der den nødvendige tid på grundtræningen er det nemmere at få en hund der er sikker i apportering, når som helst, hvor som helst.

Kurset er åbent for hunde i alle aldre og med alle træningshistorikker. Det er aldrig for sent at starte på grundtræningen.

Grundtræning i apportering
Grundtræning
Fortsættertræning i apportering

Til fortsættertræningen forventes at hunden har gennemgået grundtræningen, eller tilsvarende træning efter samme teknikker (kontakt os hvis du er i tvivl).

På kurset arbejder vi videre med det hunden har lært på grundtræningskurset. Vi gør gradvist apporteringerne sværere, introducerer hunden for mere udfordrende dirigeringsarbejde, samt introducerer den for rigtigt vildt, hvis den er klar til det.

Her vil virkelig være fokus på at hundene kan apportere i sværere miljøer med sværere forstyrrelser, og du vil som fører guides i hvordan du gradvist øger sværhedsgraden uden at hunden begynder at lave fejl.

Fortsættertræning

Dette hold er for dig der gerne vil træne mod apporteringsprøver. Din hund skal kunne udføre en basal apportering, da der på kurset vil være fokus på selve apporteringsopgaverne, der stilles til prøverne.

Det primære fokus i undervisningen vil være DJUs apporteringsprøve og slæb- og apporteringsprøve. Hvis du gerne vil deltage på holdet, men træner mod en anden prøve, så finder vi også ud af det.

Formålet med holdet er at du kan få afprøvet de forskellige discipliner, så vi kan få identificeret, hvor din hunds stærke og svage sider ligger, og lægge en plan for hvilken træning, der er nødvendig, før I kan komme i mål og bestå en prøve.

Vi vil træne med både dummyer og rigtigt vildt.

Apporteringstræning mod prøver
Mod prøver
bottom of page