Jagthunde Grundtræning

Grundtræning af jagthunde er så vigtigt! Jo mere solidt et fundament og samarbejde du opbygger med hunden, jo bedre en jagthund får du i sidste ende. En god investering i grundtræningen betaler sig, og gør det enklere at introducere hunden for jagtens glæder uden at miste kontakten, og det giver et fundament at vende tilbage til og finpudse efter hver jagtsæson.

 

Grundtræningen hos os indeholder alle de elementer en jagthund bør gennemgå, fra apportering og ro i opflugt, til fri ved fod og ro på post. Vi tilbyder grundtræning for spaniels, retrievere og stående hunde.

Læs mere om hvert hold tilbud herunder.

Hold tilbud

Grundtræning begynder

Hundens alder: alle aldre

5 x træning á 1,5 time

Datoer: 11/10, 18/10, 25/10, 1/11 og 8/11

Tidspunkt: kl 12 - 13.30

Underviser: Camilla

LÆS MERE >

850 DKK

Grundtræning fortsætter

Hundens alder: 6 måneder og opefter

 

5 x træning á 1,5 time

Datoer: 11/10, 18/10, 25/10, 1/11 og 8/11

Tidspunkt: 10 - 11.30

Underviser: Camilla

LÆS MERE >

850 DKK

OBS! FULDT BOOKET

Om jagthunde grundtrænings holdene

 
Grundtræning begynder (for alle jagthunderacer)

Grundtræning handler om at bygge et solidt fundament hos jagthunden. Du lærer hvad det vil sige at træne en jagthund, og hvad du skal være opmærksom på for at lykkes med din træning. Du lærer at træne hunden belønningsbaseret, og hvordan du bruger andet end bare godbidder som belønning, som du kan gøre brug af i hverdagen og på jagt.

Vi træner på koncepter, der lærer hunden at lytte efter uanset forstyrrelser, at beherske sig, og at belønninger ikke bare er noget man tager. 

Vi træner på grundøvelser, der sikrer et godt stop/sit signal, indkald, jagtfod, apportering, og ro på post. Alt sammen udelukkende indlært med positive metoder.

Kurset er en blanding af teori og praksis. Vi starter hver træningsgang med et teorioplæg med videoer, hvor vi gennemgår de øvelser vi skal igennem på dagen. Det forventes derfor, at hunden er ok med at sidde i bilen i en halv times tid, inden den praktiske træning går igang.

Kurset er for hunde i alle aldre. Øvelserne tilpasses individuelt, og er 100% på hundens præmisser. Det kræver ingen foregående kundskaber at deltage på holdet, og er lige så aktuelt for hund og ejer der træner mod jagt, som det er for hund og ejer der gerne vil have en lydig hund (jagthunderacer) i hverdagen.

Træningen foregår på Tostholmvej 7, 2640 Hedehusene.

Grundtræning fortsætter (for alle jagthunderacer)

Grundtræning fortsætterholdet handler om at bygge videre på det fundament, som allerede er lagt gennem tidligere grundtræning. Du lærer hvad det vil sige at træne en jagthund, og hvad du skal være opmærksom på for at lykkes med din træning. Du lærer endnu mere om, hvordan du træner din jagthund udelukkende belønningsbaseret, og hvordan du bruger andet end bare godbidder som belønning, som du kan gøre brug af i hverdagen og på jagt.

Vi fortsætter træningen af koncepterne, der lærer hunden at lytte efter uanset forstyrrelser, at beherske sig, og at belønninger ikke bare er noget man tager. 

Vi træner videre på grundøvelser, der sikrer et godt stop/sit signal, indkald, jagtfod, apportering, og ro på post. Alt sammen udelukkende indlært med positive metoder.

Kurset er en blanding af teori og praksis. Vi starter hver træningsgang med et teorioplæg med videoer, hvor vi gennemgår de øvelser vi skal igennem på dagen. Det forventes derfor, at hunden er ok med at sidde i bilen i en halv times tid, inden den praktiske træning går igang.

OBS! Det forventes at hunden har gennemført grundtræning begynder holdet, og har helt styr på de øvelser, der er introduceret der. Har du deltaget på andre tilsvarende kurser hos andre instruktører, så send mig blot en mail (til cdindorp@gmail.com), så kan vi lige forventningsafstemme, om de øvelser I kan, er ok til at I kan deltage på holdet.

Træningen foregår på Tostholmvej 7, 2640 Hedehusene.

 

Kontakt

Klikkerklog

CVR: 32398634

Tostholmvej 7

2640 Hedehusene

Email: cdindorp@gmail.com

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© 2019 Klikkerklog. Alle rettigheder reserveret.