top of page

Jagthunde Grundtræning

Grundtræning af jagthunde er så vigtigt! Jo mere solidt et fundament og samarbejde du opbygger med hunden, jo bedre en jagthund får du i sidste ende. En god investering i grundtræningen betaler sig, og gør det enklere at introducere hunden for jagtens glæder uden at miste kontakten, og det giver et fundament at vende tilbage til og finpudse efter hver jagtsæson.

 

Grundtræningen hos os indeholder alle de elementer en jagthund bør gennemgå, fra apportering og ro i opflugt, til fri ved fod og ro på post. Vi tilbyder grundtræning for spaniels, retrievere og stående hunde.

Læs mere om hvert hold tilbud herunder.

Hold tilbud

image00018.jpeg

Trin 1 (hverdag)

Jagt grundtræning er relevant for hunde i alle aldre. Et solidt fundament er vigtigt for success i træningen og på jagten fremover. Kurset danner grundlag for den videre jagttræning.

6 x træning á 1 time

Datoer: 14/8, 21/8, 4/9, 11/9, 25/9 og 2/10.

Tidspunkt: kl 18.30 - 19.30

Online intro på Teams mandag d. 12/8 kl 20

LÆS MERE >

1200 DKK

Lone otto 2.jpg

Trin 2 (weekend)

Et kursus for dig der har gennemført trin 1, og som vil bygge videre på det fundament, som allerede er lagt. Du lærer hvad det vil sige at træne en jagthund, og hvad du skal være opmærksom på for at lykkes med din træning.

6 x træning á 1 time

Datoer: 14/4, 21/4, 28/4, 5/5, 12/5 og 19/5

Tidspunkt: kl 10.00 - 11.00

LÆS MERE >

1200 DKK

Det får du med for dit kursusgebyr

Træningsplan

En konkret træningsplan og

6 x 1 times undervisning med uddannet instruktør.

Online video

Adgang i 365 dage til et online univers med videoer og beskrivelser til alle øvelserne.

Sparring

1-1 sparring om alle de spørgsmål der melder sig, når man står med en lille ny hvalp.

Online kurser i jagthunde grundtræning

Zoe og fugl.jpg

Jagthunde grundtræning fra A-Z

Dette grundkursus tager dig gennem træningen af alle øvelser din hund skal kunne for at blive en fortrinlig jagtkammerat! 

Pris

899

Zoe og albert.jpg

Den jagende familiehund

Kurset her er for dig der har valgt en jagthund som familiehund og som ikke går på jagt, men gerne vil have en lydig hund.

Pris

599

Kommer snart!
DSC_0544.JPG

Apportering

Dette grundkursus tager dig fra A-Z i indlæringen af den perfekte apport. 

Pris

499

Zoe indkald.jpg

Indkald

Dette kursus består af en masse sjove øvelser, der er med til at sikre dig et rigtig godt indkald i alle situationer.

Pris

399

BF4_4471_edited.jpg

Stopfløjt

Dette grundkursus tager dig gennem indlæringen af et stopfløjt, der virker både med og uden vildt som forstyrrelse.

Pris

399

Om jagthunde grundtrænings holdene

Grundtræning - trin 1 (for alle jagthunderacer)

Grundtræning handler om at bygge et solidt fundament hos jagthunden. Du lærer hvad det vil sige at træne en jagthund, og hvad du skal være opmærksom på for at lykkes med din træning. Du lærer at træne hunden belønningsbaseret, og hvordan du bruger andet end bare godbidder som belønning, som du kan gøre brug af i hverdagen og på jagt.

Vi træner på koncepter, der lærer hunden at lytte efter uanset forstyrrelser, at beherske sig, og at belønninger ikke bare er noget man tager. 

Vi træner på grundøvelser, der sikrer et godt stop/sit signal, indkald, jagtfod, apportering, og ro på post. Alt sammen udelukkende indlært med positive metoder.

Kurset er for hunde fra 6 måneder og op. Øvelserne tilpasses individuelt, og er 100% på hundens præmisser. Det kræver ingen foregående kundskaber at deltage på holdet, og er lige så aktuelt for hund og ejer der træner mod jagt, som det er for hund og ejer der gerne vil have en lydig hund (jagthunderacer) i hverdagen.

Træningen foregår på Tostholmvej 7, 2640 Hedehusene.

Grundtræning begynder
Gruntræning fortsætter
Grundtræning - trin 2 (for alle jagthunderacer)

Grundtræning fortsætterholdet handler om at bygge videre på det fundament, som allerede er lagt gennem tidligere grundtræning. Du lærer hvad det vil sige at træne en jagthund, og hvad du skal være opmærksom på for at lykkes med din træning. Du lærer endnu mere om, hvordan du træner din jagthund udelukkende belønningsbaseret, og hvordan du bruger andet end bare godbidder som belønning, som du kan gøre brug af i hverdagen og på jagt.

Vi fortsætter træningen af koncepterne, der lærer hunden at lytte efter uanset forstyrrelser, at beherske sig, og at belønninger ikke bare er noget man tager. 

Vi træner videre på grundøvelser, der sikrer et godt stop/sit signal, indkald, jagtfod, apportering, og ro på post. Alt sammen udelukkende indlært med positive metoder.

OBS! Det forventes at hunden har gennemført grundtræning trin 1, og har helt styr på de øvelser, der er introduceret der. Har du deltaget på andre tilsvarende kurser hos andre instruktører, så send mig blot en mail (til klikkerklog@gmail.com), så kan vi lige forventningsafstemme, om de øvelser I kan, er ok til at I kan deltage på holdet.

Træningen foregår på Tostholmvej 7, 2640 Hedehusene.

bottom of page