top of page

Specialkurser

Specialkurserne er kurser der oprettes af og til, og har et særligt fokus. Det kan være særligt indhold, særlig varighed, eller en anden underviser, end dem der normalt er tilknyttet Klikkerklog. Se alle aktuelle specialkurser herunder.

Specialkursus for
Stående hunde
Stand - Rejs - Ro

Så er der et HELT NYT kursus klar til dig der har en stående hund, og som minimum har gennemført vores grundtræning TRIN 1.

Fokus for kurset her er, hvordan du kan arbejde med stand, rejs og ro i opflugt kun med øvelser og rekvisitter, du kan have til rådighed i dagligdagen (altså uden adgang til store terræner og levende vildt). 

Vi mødes 4 gange à 1,5 times varighed. Hundene vil ikke være "på" hele tiden, der vil være øvelser, hvor der kun er en enkelt hund på ad gangen. Her kan din hund enten ligge på et tæppe og slappe af eller komme i bilen. 

Under træningen her vil vi også benytte levende duer som supplement, men du får også en masse øvelser og idéer til videre træning hjemme, hvor der ikke kræves eget dueslag:)

Der er max 4 kursister på holdet.

Hvornår? 

???

Kl ??

Hvor?

Træningen foregår på Tostholmvej 7, 2640 Hedehusene

Pris?

1500 kr

Instruktør: Camilla Dindorp

Træning mod

SJD apporteringsprøve

med udgangspunkt i "apportering til hverdag og fest"

Vil du også gerne bestå SJDs "den lille" apporteringsprøve? Så er det her specialhold lige noget for dig!

Forløbet er for dig, der har gennemført grundtræning trin 1 og 2 ELLER apportering grundtræning og øvet.

Det forventes, at hunden kan arbejde uden line uden at stikke af, samt at den kan udføre en helt almindelig apportering af dummy. Resten hjælper vi dig med:)

På kurset gennemgår vi de 3 forskellige baner du skal igennem på prøven. Du får konkrete små øvelser du skal træne på for at kunne gennemføre de 3 baner til UG. Og så afslutter vi forløbet med en helt uformel "prøve-prøve", hvor du og hunden kan teste formen af. 

Vi er to instruktører alle dagene, så der er sikret rigtig god tid til den enkelte.

Hvornår? 

KOMMER IGEN TIL FORÅRET

Hvor?

Træningen foregår på Tostholmvej 7, 2640 Hedehusene eller på terræner i umiddelbar nærhed.

Pris?

1500 kr

Instruktører: Lone Otto & Camilla Dindorp

Vil du have besked først? Så tilmeld dig ventelisten her.
bottom of page