top of page
Lone Otto 4.jpg

Drop-in jagthundetræning

Drop-in træning er for dig, der har gennemgået grundtræning trin 1 og 2 (eller tilsvarende niveau), og er en mulighed for at fortsætte din træning, men tilpasse mængde og tidspunkt, så det passer dig og din hund bedst.

 

Jeg står til rådighed med råd og vejledning, og jeg har også en planlagt træningsplan klar til hver træning, men der er mulighed for at tilpasse individuelt, så vi tager fat i problemstillinger I står med hver især.

 

Der vil være fokus på at arbejde videre med de 5 grundøvelser; stopfløjt/ro i opflugt, apportering, indkald, jagtfod og passivitet/ro på post. Du kan tilmelde dig de dage/tidspunkter der passer din kalender, og med den frekvens, som I har behov for.

Drop-in tilbud

Drop-in hos Camilla

Denne drop-in træning er for dig, der har gennemgået grundtræning trin 1 og 2 (eller tilsvarende niveau - skriv til mig hvis du er i tvivl).

 

Der vil være fokus på at arbejde bredt med de 5 vigtigste jagtøvelser; stopfløjt/ro i opflugt, apportering, indkald, jagtfod og passivitet/ro på post. 

Fokus vil være på at videreudvikle jer, der hvor I er lige nu. Vi vil arbejde med sjove og udviklende øvelser indenfor alle 5 områder.

Underviser: Camilla Dindorp

_DSF7119.jpg
BF4_0333.jpg

Onsdage

Drop-in jagthundetræning onsdage kl 19.45 - 20.45

Nye datoer i kalenderen i juli og august!

200 DKK

BF4_0351.jpg

Søndage

Drop-in jagthundetræning søndage kl 11.15 - 12.15

Nye datoer lagt i kalenderen i oktober og november!

200 DKK

Drop-in hos Lone

Denne drop-in træning er for dig, der har gennemgået Apportering (grundtræning) eller Apportering (øvet) holdene (eller tilsvarende niveau.

Denne drop-in træning er for dig, der tidligere har trænet hos os på apportering grundhold samt øvet, og er klar til flere udfordringer. 

Træningen vil veksle imellem jagtlydighed, indkald, apportering af vildt både fugle og hårvildt, slæb, ro på post mv. der vil momentvis også indgå skud under træningen samt evt. vandapportering.

Underviser: Lone Otto

IMG_5912.JPG
Lone Otto_edited.jpg

Mandag

Nye datoer!

31/7, 7/8, 28/8, 11/9, 18/9 og 25/9 kl 17.30-18.30

200 DKK

Online kurser i jagthunde grundtræning

Du kan også få de krævede øvelser til drop-in træningen gennem onlinekurserne herunder, og på den måde "kvalificere" jer til at deltage i drop-in træningen.

Zoe og fugl.jpg

Jagthunde grundtræning fra A-Z

Dette grundkursus tager dig gennem træningen af alle øvelser din hund skal kunne for at blive en fortrinlig jagtkammerat! 

Pris

899

Zoe og albert.jpg

Den jagende familiehund

Kurset her er for dig der har valgt en jagthund som familiehund og som ikke går på jagt, men gerne vil have en lydig hund.

Pris

599

Kommer snart!
ORG_DSC00405.jpg

Apportering

Dette grundkursus tager dig fra A-Z i indlæringen af den perfekte apport. 

Pris

499

bottom of page