Enetimer 

Der kan være mange grunde til at holdtræning ikke er det ideelle for dig. Måske har du et arbejde med skiftende arbejdstider, en hund der ikke koncentrerer sig så godt med andre hunde i nærheden, eller måske har du bare brug for 100% fokus på dig og din hund i træningen af en særlig problemstilling. Uanset hvad, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig videre gennem 1 times fokuseret træning og vejledning. Emnet og tidspunktet bestemmer du.

Det er muligt at dele timen mellem flere personer, hvis I ønsker, men timen kan ikke deles op i halve timer for en enkelt person.

OBS!

Grundet stor efterspørgsel og manglende kapacitet til at imødekomme denne, har jeg valgt at fokusere på at lave flere hold frem for enetimer.
Det betyder, at jeg har valgt at stoppe mine enetimepakker. Jeg tilbyder stadig enetimer, men anbefaler at man først tjekker, om der er et hold eller et onlinekursus, der kan passe.

Det betyder også, at det ikke er muligt at genkøbe nyt "klippekort", når det nuværende forløb er afsluttet.

Hold tilbud

BF4_0351.jpg

1 x enetime

1 times træning, som enten foregår hos Klikkerklog på Tostholmvej 7, 2640 Hedehusene eller hos dig (mod kørselstillæg).

1000 DKK

Det siger andre kursister...

-Henrik Møller Thomsen

"Fantastisk dygtig hundetræner. Utroligt pædagogisk i sine forklaringer. Camilla er toppen, når man vil træne jagthund."