top of page

 Enetimer 

Der kan være mange grunde til at holdtræning ikke er det ideelle for dig. Måske har du et arbejde med skiftende arbejdstider, en hund der ikke koncentrerer sig så godt med andre hunde i nærheden, eller måske har du bare brug for 100% fokus på dig og din hund i træningen af en særlig problemstilling. Uanset hvad, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig videre gennem 1 times fokuseret træning og vejledning. Emnet og tidspunktet bestemmer du.

Det er muligt at dele timen mellem flere personer, hvis I ønsker, men timen kan ikke deles op i halve timer for en enkelt person.

OBS! Kalenderen er ved at være fyldt og det er derfor ikke muligt at booke enetimer via bookingformularen. Kontakt mig direkte på mail: klikkerklog@gmail.com, hvis du er interesseret i enetimer.

Enetime-klippekort

BF4_0351.jpg

1 x enetime

1 times træning, som enten foregår hos Klikkerklog på Tostholmvej 7, 2640 Hedehusene eller hos dig (mod kørselstillæg).

700 DKK

image00024.jpeg

3 x enetime

3 timers træning, som kan lægges når det passer dig og din hund. Enten foregår træningen hos Klikkerklog på Tostholmvej 7, 2640 Hedehusene eller hos dig (mod kørselstillæg).

OBS! Når du booker vælger du 1. træningsgang. De resterende planlægger vi efterfølgende.

1800 DKK

image00032.jpeg

5 x enetime

5 timers træning, som kan lægges når det passer dig og din hund. Enten foregår træningen hos Klikkerklog på Tostholmvej 7, 2640 Hedehusene eller hos dig (mod kørselstillæg).

OBS! Når du booker vælger du 1. træningsgang. De resterende planlægger vi efterfølgende.

2500 DKK

Det siger andre kursister...

-Henrik Møller Thomsen

"Fantastisk dygtig hundetræner. Utroligt pædagogisk i sine forklaringer. Camilla er toppen, når man vil træne jagthund."

bottom of page