Enetimer 

Der kan være mange grunde til at holdtræning ikke er det ideelle for dig. Måske har du et arbejde med skiftende arbejdstider, en hund der ikke koncentrerer sig så godt med andre hunde i nærheden, eller måske har du bare brug for 100% fokus på dig og din hund i træningen af en særlig problemstilling. Uanset hvad, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig videre gennem 1 times fokuseret træning og vejledning. Emnet og tidspunktet bestemmer du.

Det er muligt at dele timen mellem flere personer, hvis i ønsker, men timen kan ikke deles op i halve timer for en enkelt person.

Se vores forskellige muligheder for enetimer herunder.

Hold tilbud

BF4_0351.jpg

1 x enetime

1 times træning, som enten foregår hos Klikkerklog på Tostholmvej 7, 2640 Hedehusene eller hos dig (mod kørselstillæg).

500 DKK

DSC01746.jpg

3 x enetime

3 timers træning, som enten foregår hos Klikkerklog på Tostholmvej 7, 2640 Hedehusene eller hos dig (mod kørselstillæg).

Du bestemmer selv hvornår timerne skal ligge, men de skal bruges indenfor 12 måneder.

1000 DKK

BF4_4479.jpg

5 x enetime

5 timers træning, som enten foregår hos Klikkerklog på Tostholmvej 7, 2640 Hedehusene eller hos dig (mod kørselstillæg).

Du bestemmer selv hvornår timerne skal ligge, men de skal bruges indenfor 12 måneder.

1500 DKK

OBS! Jeg har i øjeblikket ikke kapacitet til at tage flere enetimeforløb ind. Du kan skrive dig på venteliste herunder, så får du besked så snart der åbnes for nye forløb.

Det siger andre kursister...

-Henrik Møller Thomsen

"Fantastisk dygtig hundetræner. Utroligt pædagogisk i sine forklaringer. Camilla er toppen, når man vil træne jagthund."