top of page

Grundkursus i apportering

med udgangspunkt i apportering til hverdag og fest

Kurset henvender sig til dem, der ønsker at lære de grundlæggende færdigheder indenfor apportering og jagtlydighed med retriever, spaniels og stående hunde. 

Undervejs i forløbet vil du blive introduceret til den positive træningsmetodik, hvor vi med en positiv tilgang og klikkertræning træner hundens færdigheder gennem leg og baglænskædning. Her deles alle øvelser op i delmål, og trænes separat for til sidst at blive sat sammen i en kæde. Til sidst sætter vi forstyrrelser på, som er med til at kvalitetssikre, engagere og styrke vores hunde under apporteringsarbejdet.

 

Du behøver derfor ikke at have jagterfaring, gået til apporteringsprøver osv. for at deltage men det anbefales at læse bogen helt eller delvist inden kurset. Bogen kan købes hos Lone Otto for kr. 300,-.

Kursets indhold

Kurset vil bestå af 6 temaer

  • Afleveringer

  • Jagtfod

  • Ro (på post)

  • Stopsignal

  • Nærsøg

  • Dirigering

 

Max 6 kursister med hund. Eftersom at gruppen er lille, vil der være rig mulighed for at arbejde ud fra individuelle behov.

 

Underviser: Lone Otto

Lone Otto er ved at færdiggøre sin træneruddannelse under Lena Gunnarsson og Elsa Blomster, der har udviklet konceptet "Apportering till vardag och fest". Kurset her er derfor et led i uddannelsen. Læs mere om Lone her.

Hvornår?

Kurset forløber over 15 undervisningstimer fordelt på 3 weekenddage. Der veksles mellem teori og praksis, så hundene får de nødvendige pauser undervejs.

Undervisningsdage:

Der er ikke noget aktuelt hold lige nu

Hvor?

Tostholmvej 7

2640 Hedehusene

Pris

900 kr

Tilmelding

Tilmelding sker direkte til Lone Otto på mail: lone.otto1@gmail.com.

 

Når du sender din tilmelding, modtager du en e-mail, der bekræfter, at tilmeldingen er modtaget (kontakt mig, hvis du ikke modtager nogen bekræftelse). Nærmere kursus information sendes på mail ca. to uger før kursets start. 

Kurset er åbent for hunde/og førere i alle aldre, og passer ligeså godt til hvalp som til den ældre jagthund.

bottom of page