top of page

Kommer snart - tilmeld dig nu!

Rigbys 

Træningsdagbog

Hvad er det?

Den 8. juli 2023 henter jeg Hunters Limited Rigby - bare kaldet Rigby - en 6 måneder gammel Engelsk Setter dreng, som skal være min nye trænings- og jagtmakker. Det har været et ønske fra mange, at træningsvideoerne også viser, hvordan det ser ud, når hunden ikke kan øvelserne i forvejen. Andre vil gerne have, at kurserne kan indeholde mange flere af alle de tanker og overvejelser man har, når man står med et helt nyt familiemedlem af en jagthunderace, som måske skal bruges til jagt, eller som måske "bare" skal være familiehund, men i begge tilfælde gerne skal være en lydig én af slagsen.

Det vil jeg prøve at imødekomme i "Rigbys træningsdagbog", der bliver et univers, hvor jeg deler tanker, overvejelser og videoer fra vores træning og dagligdag. Det univers bliver i første omgang gratis at tilgå, og kunne du tænke dig at følge med, så tilmeld dig listen herunder, så får du tilsendt link, hver gang der lægges nyt indhold op.

Kom på listen!

Få besked (på email) når der lægges nyt indhold op i Rigbys træningsdagbog

Tak for din tilmelding!

*Når du tilmelder dig giver du samtidig samtykke til at jeg må kontakte dig på email med inspiration omkring jagthundetræning og reklame for nye hold.

bottom of page